A Gest-Com l'ajudem a desenvolupar el seu negoci.

L'empresa Gest-Com va nèixer l'any 1999 a partir d'un projecte personal que tenia, i continua tenint com a base, una gran dosi d'il.lusió.

 

Amb l'esforç i dedicació d'aquests anys, hem aconseguit que Gest-Com es consolidi i que, mica en mica, s'hagi fet un lloc dins el món de l'empresa de serveis. Des d'aleshores hem anat ampliant la nostra oferta de serveis de comunicació i màrqueting.

 

El que ens defineix és la nostra honestedat, la capacitat de treball i l'entusiasme il.limitat, que resten inalterables des del primer dia, i que han estat i són la nostra millor tarja de presentació, tot, amb l'objectiu últim de ser útils als nostres clients en el desenvolupament de la seva tasca empresarial.

 

Servei extern que actua com a un departament integrat a la seva empresa.

 

Descàrrega i suport en aquelles tasques que prenen temps i treuen capacitat d’anàlisi, o bé en moments puntuals (fires, congressos, llançaments de producte...) al Departament de Comunicació i Màrqueting de la seva empresa. Ens convertim en un més del seu departament quan les circumstàncies ho requereixen, estalviant els costos d’estructura i el temps que caldria invertir en formar un nou recurs.

 

Acompanyament estratègic: la visió externa ajuda a complementar la visió interna des de l’empresa enriquint l’estratègia.


Ens agrada fer les coses fàcils

 

Ens agrada facilitar les coses a aquelles persones que no tenen perquè conèixer el funcionament de sectors com la comunicació i el màrqueting aliens a la seva activitat. Fem de les propostes dels nostres clients els nostres propers reptes a assolir. Lluitem colze a colze amb el nostre client per assolir els objectius plantejats en cada projecte.


Què t'oferim?

 

Marketing i Comunicació

Oferim totes les accions necessaries per a ampliar la seva cartera de clients.

Disseny exclusiu a la teva mida.

Manteniment integral per mantenir la teva web sempre al dia.

Publicitat i disseny

Gestionem tot el procés desde el disseny fins a la impressió i mailing final.