Sol·lucions Gràfiques   

  A Gest-Com treballem amb varis dissenyadors gràfics de forma que podem adaptar les necessitats de cada projecte al professional més adequat. Cerquem les sol.lucions gràfiques més adients per a cada treball.

   

   

   

   

   

  Imatge Corporativa - Disseny de Logotips

   

  Creem anagrames i logotips amb una imatge adecuada per el desenvolupament de la seva marca  Realitzem també el redisseny/renovación de marques i logotips, adaptant-los als temps actuals.

   Disseny targetes de presentació i elements de papereria

    

  Dissenyem les targetes a través de la qual es dóna a coneixer una persona, entitat o grup. Tenint en compte tots els detalls, la qualitat del paper, impressió i una creativitat i coherència adient. També ens fem càrrec del disseny i impressió de tots els elements de papereria (paper carta, sobres, albarans, etc...)

   

   Catàlegs Publicitaris i Promocions

    

  Un catàleg publicitari ha de incloure tots els continguts gràfics i informatius que desitjem donar a conèixer al consumidor o client. El nostre objectiu es aconseguir que els serveis i/o productes arribin eficaçment al públic objectiu de forma clara, ordenada i eficaç.

   

   Folletons (Flyers)

    

  Podem transmetre información dels productes i serveis d’una empresa a través d’un díptic, tríptic…etc. Coneixent exactamente les necessitats narratives i visuals que volguem aconseguir procedirem a dissenyar el folletó idoni.

   

  Disseny de packaging

   

  Fem estudis i projectes de packaging adaptats a cada producte i conforme a les especificacions del client.

  Multimèdia - Animacions en Flash

   

  Dissenyem animacions flash, tant per a la seva web corporativa com per a realitzar  interessants CD’s interactius, felicitacions nadalenques o banners publicitaris. Aquestes animacions han de ser atractives i agradables i amb uns traçats idonis i  per a guanyar la lectura segura del visitant. 


Marketing i Comunicació

Oferim totes les accions necessaries per a ampliar la seva cartera de clients.

Disseny exclusiu a la teva mida.

Manteniment integral per mantenir la teva web sempre al dia.

Publicitat i disseny

Gestionem tot el procés desde el disseny fins a la impressió i mailing final.