Gestió web   

  Ja ningú discuteix la importància cabdal d'internet i totes les eines de comunicació 2.0. El món de l'empresa d'avui en dia només pot que adaptar-se a aquest entorn tecnològic i deixar-se assessorar per especialistes.

   

  A Gest-Com treballem amb professionals col.laboradors de tots els àmbits relacionats amb internet i l'entorn web, per oferir-nos un ampli ventall de serveis relacions amb la gestió de les noves tecnologies.

   

   

  Disseny i creació de webs i newsletters

   

  Dissenyem pàgines web corporatives i butlletins digitals, buscant sempre el model que millor s'adapti a les vostres necessitats. Ens encarreguem de la compatibilitat amb els navegadors d'internet i de la integració de dissenys Flash al web. Gestionem el registre del domini, l'allotjament web i el posicionament de la pàgina als cercadors.


  També assumim la redacció dels continguts de la pàgina, un aspecte que les empreses sovint descuiden i que, en canvi, és tant o més important que el disseny o l'estructura. Sintetitzem la informació que vulgueu transmetre amb l'objectiu de construir missatges clars, intel·ligibles i atractius que estaran adaptats al llenguatge d'internet i que, de ben segur, arribaran al públic i al client.

   Social media i Community Managers

    

   També ajudem les institucions públiques, les organitzacions i les empreses a comunicar i difondre l’activitat diària a través de les xarxes socials de Facebook, Twitter, Youtube, així com també als blocs corporatius.

    

   D’una banda, ens encarreguem d’elaborar l’estratègia comunicativa més adient per a vosaltres, que sovint heu identificat la necessitat de tenir presència a les xarxes socials però que, en canvi, no en coneixeu el llenguatge, les potencialitats, les exigències ni la importància d’una planificació minuciosa.

   Posicionament Web - SEO

    

   Un dels serveis més sol·licitats per part de les empreses es aparèixer en una de les primeres posicions en una búsqueda natural en buscadors. A Gest-Com treballem amb especialistes amb SEO que aconsegueixen uns resultats més que satisfactoris per els nostres clients i com a consequència un augment important de visites al web de la seva empresa.

   

   Web analitics

    

    Us ajudem a entendre les estadístiques de la vostra pàgina web com un element fonamental per avançar i fer que cada dia aquestes estadístiques siguin millors.

   

  Registre de dominis, Hosting i correu electrònic

   

  A Gest-Com també oferim als nostres clients un servei de registre de dominis a la xarxa internet, servei d'allotjament web i servei de correu electrònic, amb la garantia d'un dels principals operadors del pais.

  I el més important ... també oferim el manteniment de tot plegat !
 

Marketing i Comunicació

Oferim totes les accions necessaries per a ampliar la seva cartera de clients.

Disseny exclusiu a la teva mida.

Manteniment integral per mantenir la teva web sempre al dia.

Publicitat i disseny

Gestionem tot el procés desde el disseny fins a la impressió i mailing final.