Gabinet de Premsa i Comunicació   

   

  Ens adaptem a cada perfil d’empresa, des d’institucions i empreses de gran i mitjà format, fins a petites empreses o negocis. Oferim el nostre assessorament i treball per definir les necessitats de cada empresa, pas previ a desenvolupar i gestionar el seu gabinet de premsa i comunicació.

   

   

   

   

  Assessorament en comunicació

   

   Oferim un assessorament global sobre tot allò que te a veure amb la comunicació de l'empresa, establint unes estrategies que han de permtre que els missatges arribin als destinataris de la forma més adequada.

   Gabinet de premsa

    

   Ens fem càrrec de la gestió del seu gabinet de premsa assumint la relació amb els mitjans de comunicació, fent convocatòries de premsa, distribuint continguts entre els mitjans de comunicció. I en definitiva, l'assessorem en tot allò que te a veure amb la seva relació amb la premsa.

   

   Redacció continguts

    

   La nostra tasca de molts anys en aquest sector, ens ha permès especialitzar-nos en la redacció i difusió de textes, notes de premsa, dossiers tècnics, reportatges i articles de tota mena, tant en idioma català com també en castellà i anglès

   

   Campanyes publicitat

    

   Ens ocupem del disseny de campanyes de publicitat i de la contractació dels espais en els diferents mitjans publicitaris, establint accions combinades que assoleixin els objectius marcats en l'estratègia de la campanya.

   


   

   

 


 

Marketing i Comunicació

Oferim totes les accions necessaries per a ampliar la seva cartera de clients.

Disseny exclusiu a la teva mida.

Manteniment integral per mantenir la teva web sempre al dia.

Publicitat i disseny

Gestionem tot el procés desde el disseny fins a la impressió i mailing final.